Altaposten

Mediehuset Altaposten har sin base i Finnmarks største by Alta og består av papiravisa, nettstedet altaposten.no, TV Nord og Radio Alta, i tillegg til en informasjonskanal som betjener kjøpesenter og om lag 30 av landets lufthavner. Selskapet Nordavis AS er på eiersiden i den samiske avisen Avvir og den kvenske avisa Ruijan Kaiku.

Det omfattende kvikkleireskredet på Kråknes vest for Alta ble en av de mest spektakulære hendelsene i nyhetsåret, og var nærmest et forvarsel om det tragiske skredet på Gjerdrum der ti mennesker omkom. I Alta gikk det ingen liv tapt, men skredet var omfattende og stelte i stand mange ødeleggelser. Sammen med VG kunne Altaposten presentere film av selve skredet, takket være hyttebeboer Jan Egil Bakkeby. Altaposten hadde omfattende dekning av hendelsen.

De ansatte i Andøyposten: Journalist Mette-Helen Berger Amundsen, markedsansvarlig Kirsti Engen, journalist Tord Viken og redaktør Tony Gulla Sivertsen

Andøyposten

Andøyposten har som mål å være ledende innen viktige næringsområder som Forsvaret, romfart og fiskeri, men også nært på de små hendelsene i lokalsamfunnet, og en vaktbikkje overfor lokale myndigheter

Framtid i Nord

Framtid i Nord ei regional lokalavis som kommuner i Nord-Troms. Vi dekker de seks kommunene, Nordreisa, Skjervøy, Lyngen, Kåfjord, Storfjord og Kvænangen, en region med vel 16.000 innbyggere.

Redaksjonen består av fem heltidsansatte journalister, en redaktør og flere frilansere, mens markedsavdelingen består av en markedssjef. Resten av våre tjenester er outsourcet.

Vi opplevde 2020 som et spennende, annerledes, skummelt, morsomt, krevende og lærerikt år, og du kan lese mer om dette lengre ned.

Harstad Tidende - en kritisk medspiller i Harstadregionen

Harstad Tidende

Harstad Tidende Harstad Tidende er den viktigste leverandøren av nyheter og informasjon i harstadregionen – og den sentrale arenaen for diskusjon og ordskifte. Harstad Tidende skal gi leserne relevant informasjon, inspirasjon og irritasjon, og på den måten være den institusjonen som gir befolkningen identitet. Man skal ikke føle seg som et fullverdig medlem av lokalsamfunnet uten å lese Harstad Tidende. Harstad Tidende: En kritisk medspiller!

Vesterålen Online

SortlandsAvisa ble nedlagt sommeren 2017, og siden da har VOL - Vesterålen Online - vært det eneste heldigitale mediehuset i Polaris Media. VOL begynte å ta betalt for nyheter i januar 2017. I 2018 hadde nettstedet en flott utvikling. Vi gikk inn i året med 2.700 betalende lesere, og ut av året med 3.700. Vi tar dette som en stor tillitserklæring.

Vesteraalens Avis

Nordlands eldste avis og med et mål om å utøve kritisk journalistikk. Samtidig som vi skal bygge opp rundt et livskraftig lokalsamfunn og de menneskene som skaper forutsetningen for å bo i Hadsel.

iTromsø

iTromsø finnes både på papir, desktop, tablet og mobil, og er den nest største avisa i Tromsø-området. iTromsø har et opplag på 8.176