Framtid i Nord

Framtid i Nord dekker de seks kommunene, Skjervøy, Nordreisa, Kvænangen, Kåfjord, Lyngen og Storfjord.

2019 ble et sterkt år for mediehuset. Vi leverte topplinjevekst for første gang, sto for en solid opplagsvekst og leverte flere svært suksessfulle sendinger med meget gode seer- og salgstall.

Størst var suksessen med å sende live fra Strongman NM. Dette arrangementet kan det se ut til at FiN får være med på også i 2020, og da ser vi for oss muligheten for å sende sammen med andre mediehus i Polaris. Dette er en NM med deltakere fra flere steder i vårt store dekningsområde.

Vi ser også at langsiktig merkevarebygging har resultert i et sterkere navn i regionen. Dette har gitt resultater, både økonomisk og opplagsmessig.

Altaposten

Mediehuset Altaposten har base i Finnmarks største by Alta og består av papiravisa, nettstedet altaposten.no, TV Nord og Radio Alta. I tillegg har Altaposten en informasjonskanal som betjener kjøpesenter og nærmere 30 av landets lufthavner sammen med Avinor. Eierselskapet Nordavis AS drifter og er på eiersiden av den samiske avisa Avvir og den kvenske avisa Ruijan Kaiku.

I 2019 feiret Altaposten sitt 50-årsjubileum med ca 20 tiltak og arrangementer. Det var et spennende og aktivt år, der mediehuset fikk nærkontakt med sine brukere gjennom en rekke storsatsinger.

De ansatte i Andøyposten: Journalist Mette-Helen Berger Amundsen, markedsansvarlig Kirsti Engen, journalist Tord Viken og redaktør Tony Gulla Sivertsen

Andøyposten

Andøyposten har som mål å være ledende innen viktige næringsområder som Forsvaret, romfart og fiskeri, men også nært på de små hendelsene i lokalsamfunnet, og en vaktbikkje overfor lokale myndigheter

Harstad Tidende - en kritisk medspiller i Harstadregionen

Harstad Tidende

Harstad Tidende Harstad Tidende er den viktigste leverandøren av nyheter og informasjon i harstadregionen – og den sentrale arenaen for diskusjon og ordskifte. Harstad Tidende skal gi leserne relevant informasjon, inspirasjon og irritasjon, og på den måten være den institusjonen som gir befolkningen identitet. Man skal ikke føle seg som et fullverdig medlem av lokalsamfunnet uten å lese Harstad Tidende. Harstad Tidende: En kritisk medspiller!

Vesterålen Online

SortlandsAvisa ble nedlagt sommeren 2017, og siden da har VOL - Vesterålen Online - vært det eneste heldigitale mediehuset i Polaris Media. VOL begynte å ta betalt for nyheter i januar 2017. I 2018 hadde nettstedet en flott utvikling. Vi gikk inn i året med 2.700 betalende lesere, og ut av året med 3.700. Vi tar dette som en stor tillitserklæring.

Vesteraalens Avis

Nordlands eldste avis og med et mål om å utøve kritisk journalistikk. Samtidig som vi skal bygge opp rundt et livskraftig lokalsamfunn og de menneskene som skaper forutsetningen for å bo i Hadsel.

iTromsø

iTromsø finnes både på papir, desktop, tablet og mobil, og er den nest største avisa i Tromsø-området. iTromsø har et opplag på 8.176